Sigurnost i privatnost

 

Koje informacije prikupljamo i kako? 

Informacije koje prikupljamo mogu uključivati:

  1. Ime, prezime, adresu, telefon, e-mail i drugo
  2. Vaša IP adresa

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne podatke za uspešnu obradu narudžbina i informisanje kupaca, kao i statističke podatke koji nam daju povratne informacije o korišćenju sajta.

Kupci imaju mogućnost izbora da li žele da budu na mailing listi i dobijaju redovne novosti na e-mail.

U svakom trenutku je moguće odjavljivanje sa mailing liste ukoliko ne želite da pratite naše marketinške akcije.

Svi podaci koje posedujemo o kupcima (telefon, adresa, e-mail, kupljeni proizvodi od strane kupca) dostupni su samo portalu Olight Srbija,državni organi  i nikome više.

Maloletni korisnici

Ova internet stranica namenjena je odraslim licima,punoletnim.

Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi.Maloletnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.

Drugi internet sajtovi

Portal Olight Srbija može sadržati linkove za druge internet sajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti.

Ukoliko pristupite drugim internet sajtovima koristeći date linkove,koje se nalaze na portalu Olight Srbija to radite na svoju odgovornost,jer operateri ovih internet sajtova mogu tražiti informacije od Vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše,i zato dobro razmislite pre nego sto ih otvorite